MENÜ
Szerelmes idézetek,versek
"Az élet nem több, mint fájdalom mely gyöngéden átkarol s nem szabadulsz."

Szerelmes versek

"Erős a sodrás és elvisz az ár, más csókol, más szeret és más karja zár. De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem feledem" 
  
"Valahol messze, valahol távol, valaki szíve teérted lángol".
 
 "Emléked egy hű szív hűségesen őrzi, ha te is szereted, írjál választ neki."
 
"Reggel, ha felébredsz, észre fogod venni, kicsike szobádból nem hiányzik semmi. De hogy én ott jártam, megtudod könnyen, hófehér párnádon ott csillog a könnyem."
 
 "Ha könnycsepp lennél, sosem sírnék, nehogy elveszítselek"
 
"Van álom, mely szebb, mint a többi. Van álom, mely többet tart mint a többi. De a legszebb álmom ahhoz kötődik, aki most e sorokat éppen olvassa."
  
 "Átölel a gyönyör, eléget a mámor, azt kívánom tőled, légy az enyém százszor. Ha idebújsz mellém, el nem engedlek, mert én téged örökké szeretlek"
 

"Mikor rád gondolok, megremeg a lelkem, ilyenkor úgy érzem, bilincsben a testem. Mindig itt vagy velem, mégis oly távol, csak én tudom, hogy mennyire hiányzol."

"Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szád, nézni a szemed.. Szeretnélek úgy, ahogy csak lehet, érted tenném, és mindig csak veled"

  

"Mióta megismertelek, azóta szeretlek, rabul ejtett ragyogása csillogó szemednek. Messze vagy tőlem, de nem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva"

 

"Ha van egy szív, mely érted dobban, szeresd Őt mindenkinél jobban."

  

 "Mert ki tudja, lesz-e idő, mikor fáj a szíved érte, de már késő."

 

 


Asztali nézet